Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!

Πολύ απλά και ΔΩΡΕΑΝ
μπορείτε να βάλετε
τα στοιχεία σας
στο dikigoros.com

Για να εγγραφείτε
πατήστε εδώ

   
Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!
Νέα καταχώρηση
Αναζήτηση


    
Κατάλογος Δικηγόρων
Κατάλογος Δικηγόρων Αναζήτηση Νέα καταχώρηση

ΔΡΟΣΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΡΟΣΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Οδός: Δημητσάνας 42, πλησίον Μετρό Αμπελοκήπων
Τ.Κ.: 11522
Πόλη: Αθήνα, Αμπελόκηποι
Νομός: Αττική
Χώρα: Ελλάδα
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 2103314536
Fax: 2103235632

   

   Ο Γρηγόρης Δρόσος είναι δικηγόρος παρ' Εφέταις. Έχει σημαντική εμπειρία σε υποθέσεις εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου και είναι μέλος της Εταιρίας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ ήταν ασκούμενος δικηγόρος στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Επίσης, έχει αναλάβει μεγάλο αριθμό υποθέσεων ασφαλισμένων στις εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE.

    Έχει δε ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με υποθέσεις ποινικού, διοικητικού και εταιρικού δικαίου και υπήρξε επί χρόνια συνεργάτης της εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ». Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια προσφέρει νομική υποστήριξη στον «ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ» του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.
      Σπούδασε τη νομική επιστήμη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών από  τη Νομική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συμμετέχει στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής σε ερευνητικά προγράμματα. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου.
     Έχει διδακτική εμπειρία και σήμερα είναι διδάσκων εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Αθηνών για το μάθημα «Εξειδικευμένα Θέματα Δικαίου στο Μάρκετινγκ». Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο την Ιταλική.


Ημερομηνία προσθήκης: 2010-09-01 22:40:47    Επισκέψεις: 1094
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds


All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. Opinions expressed in articles within this site are those of their owners and may not reflect the opinion of Dikigoros.com, its employees, or its associates.

     
Login Form

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ