Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!

Πολύ απλά και ΔΩΡΕΑΝ
μπορείτε να βάλετε
τα στοιχεία σας
στο dikigoros.com

Για να εγγραφείτε
πατήστε εδώ

   
Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!
Νέα καταχώρηση
Αναζήτηση


    
Κατάλογος Δικηγόρων
Κατάλογος Δικηγόρων Αναζήτηση Νέα καταχώρηση

Δημήτριος Αναστασόπουλος

Δημήτριος Αναστασόπουλος

Οδός: Μαυρομματαίων 15
Τ.Κ.: 10434
Πόλη: Αθήνα
Νομός: Αττική
Χώρα: Ελλάδα
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο: 210 8824000
Fax: 210 8824000
Το γραφείο λειτουργεί από το 2009 στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον του Πρωτοδικείου Αθηνών και καθημερινά μάχεται για τα συμφέροντα των πελατών του προσφέροντας υπηρεσίες μαχόμενης και συμβουλευτικής δικηγορίας.

Στελεχωμένο από εξειδικευμένους νομικούς επιστήμονες προσφέρει πλήθος νομικών υπηρεσιών καλύπτοντας όλο το εύρος του Αστικού, Τραπεζικού, Ποινικού, Εμπορικού και Διοικητικού δικαίου.

Επιπρόσθετα, έχει αναπτυχθεί ένας νέος τομέας εξειδίκευσης ο οποίος έχει καταστήσει ευρέως γνωστό το γραφείο για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που αφορά σε οφειλέτες και υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Ν. 3869/2010) με πλήθος θετικών αποφάσεων που αφορά στον νόμο αυτό, καθώς και αναστολής μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης.

Με ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια, παρέχεται πλήρης νομική κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η προσεκτική μελέτη κάθε δικογραφίας και η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη, ο οποίος ενημερώνεται σε κάθε στάδιο της πορείας της υποθέσεώς του, αποτυπώνουν τα υψηλά κριτήρια παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Ημερομηνία προσθήκης: 2013-10-25 11:56:46    Επισκέψεις: 100
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds


All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. Opinions expressed in articles within this site are those of their owners and may not reflect the opinion of Dikigoros.com, its employees, or its associates.

     
Login Form

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ