Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!

Πολύ απλά και ΔΩΡΕΑΝ
μπορείτε να βάλετε
τα στοιχεία σας
στο dikigoros.com

Για να εγγραφείτε
πατήστε εδώ

   
Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!
Νέα καταχώρηση
Αναζήτηση


    
Κατάλογος Δικηγόρων
Κατάλογος Δικηγόρων Αναζήτηση Νέα καταχώρηση

ΜΕΛΠΟΜEΝΗ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ

ΜΕΛΠΟΜEΝΗ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ

Οδός: ΦΙΛΩΝΟΣ 41
Τ.Κ.: 18531
Πόλη: ΠΕΙΡΑΙΑ
Νομός: Αττική
Χώρα: Ελλάδα
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Πρόσωπο επαφής: ΜΕΛΠΟΜEΝΗ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ
Τηλέφωνο: 2104114269, 6972436151
Fax: 2104114235

 

  

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι που απαρτίζουν το δικηγορικό μας γραφείο διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση των νομικών θεμάτων, επικεντρώνονται όχι μόνο στην συμβουλευτική δικηγορία αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην υπεράσπιση του δικαίου και ως μαχόμενοι δικηγόροι. Η συνεχής ενημέρωση και εξοικείωση των δικηγόρων του γραφείου μας με τα νέα δεδομένα και πορίσματα της νομικής επιστήμης και την εφαρμογή τους στην πράξη έχουν οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης καθώς και άριστη συνεργασία με τους εντολείς μας.

 Αναλαμβάνουμε διαζύγια συναινετικά και κατ' αντιδικία, διατροφές, αποκτήματα, μεταβιβάσεις ακινήτων, έλεγχο τίτλων σε αγορά ακινήτου, μισθώσεις επαγγελματικές και κατοικιών, κληρονομικές διαφορές, τροχαία ατυχήματα, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, θέση σε δικαστική συμπαράσταση, υποθέσεις με το κτηματολόγιο, υιοθεσία, υποθέσεις κληρονομικού, εμπορικού δικαίου και ποινικού δικαίου, αναγνώριση αλλοδαπών αποφάσεων, μεταφράσεις αγγλικών και γαλλικών εγγράφων και πιστοποιητικών. εργατικές διαφορές.

 

 

 

 

 

 

 


Ημερομηνία προσθήκης: 2014-10-23 23:19:45    Επισκέψεις: 114
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds


All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. Opinions expressed in articles within this site are those of their owners and may not reflect the opinion of Dikigoros.com, its employees, or its associates.

     
Login Form

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ