Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!

Πολύ απλά και ΔΩΡΕΑΝ
μπορείτε να βάλετε
τα στοιχεία σας
στο dikigoros.com

Για να εγγραφείτε
πατήστε εδώ

   
Βρείτε τον Ιδανικό Δικηγόρο!
Νέα καταχώρηση
Αναζήτηση


    
Κατάλογος Δικηγόρων
Κατάλογος Δικηγόρων Αναζήτηση Νέα καταχώρηση

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΑΥΡΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οδός: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 21
Τ.Κ.: 106 71
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Νομός: Αττική
Χώρα: Ελλάδα
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα: Ιστοσελίδα
Πρόσωπο επαφής: ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΑΥΡΙΔΗΣ
Τηλέφωνο: 2103601250
Fax: 2103604298
Τo Γραφείο μας παρουσιάζει μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μαχόμενης και της συμβουλευτικής δικηγορίας, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, για την πληρέστερη και επωφελέστερη εξυπηρέτηση των εντολέων του. 

Ιδρύθηκε το 1984 από τον Ευθύμιο Γ. Ναυρίδη, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο του αστικού δικαίου και στη συνέχεια, πλαισιωμένος από έμπειρα στελέχη, επεξέτεινε το πεδίο ενασχόλησής του και σε άλλους τομείς δικαίου και έδωσε το στίγμα ενός Γραφείου ικανού να παράσχει στους εντολείς μας πλήρη νομική υποστήριξη με συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και εμπλουτισμό τους με νέες.  Από το 2009 το Γραφείο μας στην Αθήνα έχει λάβει πιστοποίηση ISO 9001/2008 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TUV Hellas (TUV Nord Group) για τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις που θέτει το ως άνω διεθνές πρότυπο, πιστοποίηση που αποτελεί την επικύρωση της ποιότητας των προσφερομένων στους εντολείς μας υπηρεσιών. 

Αντιμετωπίζοντας τη δικηγορία όχι ως ένα στατικό επάγγελμα, αλλά ως έναν ορίζοντα χωρίς τέλος, προβαίνουμε σε συνεχή επανεξέταση στόχων και δυνατοτήτων και εκπόνηση σχεδίων που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με την αξιοποίηση πρωτίστως της νομικής σκέψης και κατ΄ ακολουθία της νομικής γνώσης.  Στο πλαίσιο αυτό επιδιώκουμε σταθερά την ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών διεθνών συνεργασιών, με αποτέλεσμα σήμερα, παράλληλα με το Γραφείο της Αθήνας να έχουμε δυναμική παρουσία, τόσο στο Βουκουρέστι, όπου πλέον λειτουργεί στο κέντρο της πόλης ένα πλήρως οργανωμένο Γραφείο μας στελεχωμένο και με ελληνόφωνο δυναμικό, όσο και στα Τίρανα και την Πρίστινα. Στις 18 Νοεμβρίου 2012 υπογράφηκε στο Ντουμπάι μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας  "ADAM Consulting"  και του Γραφείου μας. Ήδη εκπροσωπούμε την εταιρεία "ADAM Consulting" τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Ρουμανία, στην Αλβανία και στο Κόσοβο, όπου διατηρούμε Γραφεία. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με μεγάλα, έγκριτα Γραφεία, στην Κωνσταντινούπολη, τη Λευκωσία, το Ντουμπάι και το Ερμπίλ, όπου έχουμε εδραιώσει στενές σχέσεις, με γνώμονα πάντοτε την άμεση, έγκυρη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των εντολέων μας. 

ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ρουμανικά, Αλβανικά, Αραβικά

Ημερομηνία προσθήκης: 2016-02-09 11:59:05    Επισκέψεις: 109
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds


All logos and trademarks in this site are property of their respective owners. Opinions expressed in articles within this site are those of their owners and may not reflect the opinion of Dikigoros.com, its employees, or its associates.

     
Login Form

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ